Jesteś kibicem Manchesteru United? Oglądasz ich mecze? Lubisz rozmawiać o Premier League i Czerwonych Diabłach?
Jeśli tak, to dobrze trafiłeś! ManUtdFC.pl to portal właśnie dla Ciebie! Znajdziesz tu ciekawe tematy, zdjęcia i skróty ze wszystkich spotkań klubu z Old Trafford i wiele innych!
Wiek: 17 Dołączył 324 dni temu Posty: 677 Skąd: mam wiedzieć?
Wysłany: 2010-05-06, 21:24 Terminarz tournée w lipcu
Manchester United zatwierdził nowy terminarz tournée po Ameryce Północnej i Środkowej.
Cytat:
Skład "Czerwonych Diabłów" będzie zawierał piłkarzy, którzy nie zagrają na zbliżających się dużymi krokami Mistrzostwach Świata w RPA, uwzględniając takich piłkarzy jak Ryan Giggs, Paul Scholes, Edwin van der Sarm Darren Fletcher, Antonio Valencia, John O'Shea, Michael Owen, Dymitr Berbatow, Federico Macheda oraz bracia da Silva.
Pełny terminarz tournée
9 Lipiec: Trening w Chicago
16 Lipiec: vs. Celtic (Toronto)
21 Lipiec: vs. Philadelphia Union (Lincoln Financial Field)
25 Lipiec: vs. Kansas City Wizards (Arrowhead Stadium)
To był naprawdę udany mecz Diabłów. Młodzi zachwycali grą, mam tu na myśli przede wszystkim Dioufa (jedna asysta przy bramce Berby), Obertana (ładne zwody i zagrania), Fabio ( znakomite odbiory piłki). No i oczywiście zachwycająca gra Berbatow (gol i asysta). Tylko teraz nasuwa mi się pytanie czy to powrót do formy Berby czy tylko przebłysk jego umiejętności? Mam nadzieje, że w sezonie Diabły będą nas zachwycać swoją grą:)
Manchester United: Amos - Rafael, Smalling, J.Evans, De Laet (76. Fabio) – Nani (69. Obertan), Scholes, Gibson (69. Cleverley), Giggs – Berbatow (76. Welbeck), Diouf (69. Macheda)
Rezerwa: Van der Sar, Brown, Welbeck, Fabio, C.Evans
No cóż..ten mecz do najlepszych nie należał. United zdecydowanie nie potrafiło się odnaleźć na boisku w pierwszej połowie. W drugiej dopiero zaczęli gonić wynik. Niestety się nie udało. Na szczęście to był sparing i lepiej żeby takie przegrane miały miejsce w takich meczach.
Wiek: 19 Dołączył 324 dni temu Posty: 660 Skąd: ty jesteś ?
Wysłany: 2010-07-26, 13:28
Teoretycznie najsłabsza drużyna w całym Tourne, a jednak sprawiła nam takie kłopoty... Właściwie to nic wielkiego się nie stało, to był tylko sparing....
Wysłany: 2010-07-29, 10:18
Kod:
MLS All-Stars 2:5 Manchester United
Bramki: Federico Macheda 2 (1., 13.), Darron Gibson (70.), Tom Cleverley (73.), Javier Hernández (84.)
Żółta kartka: Jonny Evans
SKŁADY
Manchester United
van der Sar — Rafael, Brown, J.Evans, Fábio (Scholes 72.) — Obertan (Cleverley 23.), Fletcher, O'Shea, Giggs (Gibson 52.), Nani (Chicharito 62.), Macheda (Welbeck 62.)
Rezerwa: Amos, Kuszczak, De Laet, Smalling, C.Evans, Berbatow, Diouf
United gromi Gwiazdy MLS aż 5:2! Bramka strzelona tak szybko zapewniła pewien spokój w grze. Świetny występ zaliczył Macheda. No i ten Chicharito. W debiucie ustrzelił swoją pierwszą bramkę w barwach Manchesteru United.
Skrót spotkania możecie znaleźć w dziele Multimedia
Wysłany: 2010-08-05, 10:20
Kod:
Airtricity League XI 1:7 Manchester United
Bramki: Dave Mulcahy (68.) - Ji Sung Park (12. i 63.), Michael Owen (25.), Javier Hernández (47.), Antonio Valencia (60.), Jonny Evans (69.), Nani (81., karny)
Reprezentacja Ligi Irlandzkiej:
Gary Rogers - Oman, Peers, Shelley, Powell - Williams, Keegan, Guy, Brennan (46. Kirby) - Ndo (46. Sligo), Madden
No cóż, to było wspaniałe widowisko:) Chyba żaden kibic Diabłów nie powinien czuć niedosytu po meczu. Od samego początku Manchester przeważał na boisku i dopiero pod koniec meczu zagapił się na chwilkę i stracił bramkę.
GLORY UNITED:)
Jak zwykle skrót spotkania i zdjęcia ze spotkań znajdziecie w dziale Multimedia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Administracja forum nie ponosi odpowiedzialnosci za tresci napisane przez użytkowników. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich moga ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Jezeli zauważyłeś taki post/temat złoś to Nam.
Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiazań technologicznych forum surowo wzbronione!