Jesteś kibicem Manchesteru United? Oglądasz ich mecze? Lubisz rozmawiać o Premier League i Czerwonych Diabłach?
Jeśli tak, to dobrze trafiłeś! ManUtdFC.pl to portal właśnie dla Ciebie! Znajdziesz tu ciekawe tematy, zdjęcia i skróty ze wszystkich spotkań klubu z Old Trafford i wiele innych!
Wiek: 17 Dołączył 324 dni temu Posty: 677 Skąd: mam wiedzieć?
Wysłany: 2009-12-20, 20:02
Cytat:
West Ham 1 - 1 Chelsea Londyn
Po naszej ostatniej kompromitującej porażce to bardzo dobra wiadomość, ponieważ zamiast 6 mamy tylko 4pkt. straty do prowadzącej w tabeli Chelsea;)
Jeszcze mamy szanse odzyskać prowadzenie;)
Wiek: 19 Dołączył 324 dni temu Posty: 660 Skąd: ty jesteś ?
Wysłany: 2009-12-23, 10:28
Ciekawe kiedy nie mające pojęcia o futbolu araby odpuszczą sobie przygodę z city. Szykuje się budowanie
Cytat:
"wielkiego mistrzowskiego zespołu" nr 2, bo obecny się nie sprawdził. Zwolnienie Hughes'a spotkało się z poważną dezaprobatą piłkarzy. O odejściu przebąkują Toure, Bellamy. Swoje niezadowolenie ze sposobu rozstania się z trenerem wyraził Shay Given.
Przyjście Manciniego wiele nie zmieni. Dostanie grube miliony na transfery, ale podobnie jak przed obecnym sezonem szeregi niebieskich zasilą w większości piłkarscy najemnicy, którzy przyjdą tylko dla pieniążków.
Mnie to bardzo cieszy, bo zespół będzie budowany znów od nowa, a to przy braku możliwości podkupienia największych gwiazd piłki na pewno nie jest dobra droga.
Wysłany: 2009-12-26, 17:22
Kod:
Birmingham 0 - 0 Chelsea
Świetnie. Ciężko było liczyć na coś więcej, biorąc pod uwagę przebieg spotkania, choć okazję gospodarze mieli ( poprzeczka Larssona, czy akcja z początku spotkania Jerome'a).
A tak poza tym to czerwo Maloudy, nieuznany gol Beniteza, który chyba powinien zostać zaliczony, bo ofsajdu tam raczej nie było, całkowicie przykryty Drogba, trzy światowej klasy interwencje Harta i ogólnie dobre spotkanie w jego wykonaniu.
Wysłany: 2009-12-31, 10:32
Cytat:
Trener Roy Hodgson przedłużył o rok kontrakt z Fulham. Nowa umowa z londyńskim klubem, występującym w angielskiej ekstraklasie piłkarskiej, ma obowiązywać do czerwca 2011 roku.
Wysłany: 2009-12-31, 10:33
Cytat:
Bolton Wanderers miał już dosyć metod szkoleniowych Gary’ego Megsona. W oświadczeniu klubu czytamy – Gary Megson został zwolniony ze swych obowiązków menedżera pierwszego zespołu ze skutkiem natychmiastowym.
Tymczasowo zespół poprowadzą asystent Chris Evans i trener pierwszej drużyny Steve Wigley.
A kto go zastąpi? Niedawno zostali bez pracy Gareth Southgate i Mark Hughes...
Wysłany: 2010-01-08, 18:55
jak na razie pięć meczy przełożonych z powodu warunków atmosferycznych. Burnley : Stoke, Fulham : Portsmouth, Hull : Chelsea, Sunderland : Bolton i Liverpool : Tottenham.
Wysłany: 2010-01-26, 23:22
Portsmouth - WHU 1:1
Cytat:
W pierwszym wtorkowym meczu walczący o utrzymanie piłkarze Portsmouth i West Ham United podzielili się punktami. Wszystko rozstrzygnęło się w drugiej połowie. Goście najpierw na prowadzenie wyprowadził Matthew Upson. Wyrównał Danny Webber.
Kolejny remis Liverpoolu
Cytat:
W kolejnym wtorkowym spotkaniu Wolverhampton zremisował bezbramkowo z Liverpoolem. Obie jedenastki zasłużyły na punkt, bowiem gra toczyła się głównie w środku pola i mało było okazji na zdobycie bramki.
Wygrana Spurs w derby stolicy
Cytat:
Na White Hart Lane zespół Tottenhamu pokonał Fulham 2:0. Bramki dla Kogutów strzelili Peter Crouch w pierwszej połowie, oraz David Bentley w drugiej odsłonie.
Bolton - Burnley 1:0
Cytat:
W czwartym, a zarazem ostatnim wtorkowym meczu Bolton pokonał przed własną publicznością Burnley 1:0. Jedyną bramkę dla Kłusaków strzelił w pierwszej części Chung-yong Lee.
Wysłany: 2010-02-02, 22:37
Przed chwilą zakończył się zaległy mecz Chelsea - Hull City w Premier League...
Po emocjonującej końcówce spotkanie zakończyło się remisem 1:1
To naprawdę dobra wiadomość dla ManU Tracimy 2 pkt do prowadzącej Chelsea w tabeli.
Wysłany: 2010-02-04, 17:05
Cytat:
Portsmouth ma czwartego w tym sezonie właściciela, a może mieć i piątego. Kontrolę nad klubem przejął biznesmen z Hong Kongu Balram Chainrai, na mocy klauzuli w umowie pożyczki 17 mln ₤ jakiej udzielił poprzedniemu właścicielowi Ali Al Farajowi.
Teraz biznesmen będzie musiał przejść „fit nad proper test”, podobnie jak każdy dyrektor , którego będzie chciał mianować. Jak informuje BBC Sport jest to najprawdopodobniej tylko krótkoterminowe rozwiązanie i Chainrai po wyprostowaniu sytuacji finansowej klubu wystawi go na sprzedaż.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Administracja forum nie ponosi odpowiedzialnosci za tresci napisane przez użytkowników. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich moga ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Jezeli zauważyłeś taki post/temat złoś to Nam.
Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiazań technologicznych forum surowo wzbronione!